Tyskland

Slik bookes ferger fra Tyskland til Danmark

Det er 2 fergeruter mellom Tyskland og Danmark med 57 avganger daglig. Scandlines leverer 2 ruter, Rostock til Gedser seiler 10 ganger daglig & Puttgarden til Rødby omkring 47 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tyskland til Danmark for å sjekke informasjon.

Tyskland Danmark kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tyskland til Danmark

Om Tyskland:

Tyskland er den største økonomiske og politiske makten i EU. Landet er beliggende i det vestlige og sentrale Europa, med Berlin som hovedstad og største by.

Tyskland er et stort og varierende land med mange historiske regioner, en avslappende atmosfære og kultur internasjonalisme. Mangfoldigheten dens vises også i Tysklands landskap, med kystlinje i nord og Alpene i sør.

Om Danmark:

Danmark er et land i Skandinavia, som består av den jyske halvøya og 407 øyer. Landet har tette kulturelle og historiske bånd til naboene sine Sverige og Norge.

Danmarks hovedstad og mest befolket by København var opprinnelig en viking fiskeleie. Nå er byen det økonomiske og finansielle senteret i Danmark og en av verdens dyreste byer, men vant tittelen som det beste stedet å bo i 2013.