Sverige

Slik bookes ferger fra Sverige til Danmark

Det er 2 fergeruter mellom Sverige og Danmark med 63 avganger ukentlig. Stena Line leverer 2 ruter, Gøteborg til Frederikshavn seiler 7 ganger daglig & Halmstad til Grenaa omkring 14 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Sverige til Danmark for å sjekke informasjon.

Sverige Danmark kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sverige til Danmark

Om Sverige:

Sverige er et skandinavisk land i Nord-Europa omkranset av Norge og Finland, og er knyttet til Danmark med en bro-tunnel.

Sverige har et fantastisk friluftsliv og tiltrekker mange besøkende om sommeren, hvor man kan nyte vandreturer mellom hytter eller campingplasser i de vakre fjellene.

Sverige byr også på kultur, kulturarv og kunst. I Stockholm eller Gøteborg kan man se fortiden, nåtiden og framtiden for Sverige.

Om Danmark:

Danmark er et land i Skandinavia, som består av den jyske halvøya og 407 øyer. Landet har tette kulturelle og historiske bånd til naboene sine Sverige og Norge.

Danmarks hovedstad og mest befolket by København var opprinnelig en viking fiskeleie. Nå er byen det økonomiske og finansielle senteret i Danmark og en av verdens dyreste byer, men vant tittelen som det beste stedet å bo i 2013.