Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til København havn

 • Med bil

  Sør fra, kjør langs Kalvebod Brygge og Niels Juels Gade. Fortsett til Kongens Nytorv og kjører rett over til Bredgade og Grønningen. Ta til venstre ved Folke Bernadotte Allé (rett før Østerport togstasjon) og fortsett langs Kalkbrænderihavnsgade og drej så opp på Dampfærgevej. Nord fra, kjør langs Lungbyvejen og ta til venstre ved Jagtvej. Fortsett rett til Strandboulevarden i ca. 70 km og ta til venstre opp på Århusgade i ca. 300 m. Ta så til venstre for Kalkbrænderihavnsgade og deretter til Dampførgevej.

 • Med tog

  Den nærmeste togstasjon på havnen er Nordhavn, som servicerer S-tog. Det tar bare 10 minutter å gå fra Nordhavn stasjon til havnen. Det er vanligvis taxier foran stasjonen. Fra Nordhavn er tog til/fra København sentral stasjon, hvor du kan finne toge til det meste av Danmark.

 • Med buss

  Det er en DFDS buss 20E (gratis for DFDS Seaways passasjerer) go en offtenlig buss 26 som går regelmessig til og fra København sentrum.

 • Parkering

  Europark har et parkeringsområde på Dampfærgevej. Parkeringsplassen er åpen 7 dager i uken og priserne er ca. 15 DKK per time.

 • Adresse

  Dampfærgevej 30, 2100 København Ø

 • København Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av København før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår København Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

København Ferge servicer

København Guide

København Guide

København er Danmarks hovedstad og er en blomstrende by med mange muligheter. København er en blaning av storbylivet og sjarme som blandes i en fin harmoni. Hovedstadens brokvarter er blitt trendy, havnefronten syder, nye spisesteder åpner, men sjarmen og den avslappende atmosfæren er stadigvekk intakt. København har alltid hatt sin egen unike atmosfære i forhold til andre hovedsteder. Byen har hjerte og energi, men er også en av de mest avslappende hovedsteder man kan finne. Hovedstaden er fylt med unike og autentiske opplevelser på alle fronter. Dette er en fin by med fortau kafeer, små sidegater som skjuler spennende butikker og puber, og det danske folk er vennlige og imøtekommende.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.