Steam Packet

Isle of Man Steam Packet leverer frakt, passasjerer og bil ferger mellom Douglas og fire havner i England og nord og sør Irland.

Fergeselsapet har en flåte, som leverer en høy standard av servicer om bord.

Isle of Man Steam Packets mål er å levere konsistente service.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Steam Packet seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

Les mer Les mindre

Alle Steam Packet ruter

Steam Packet kundeanmeldelser

 • "Steam Packet"

  Vi ankom til Liverpool for å reise til Isle of Man med Steam Packet, vi er begge handikappede, og servicen like fra starten av var veldig god. Vi ankom i Douglas og det var det samme. På returen vår til Liverpool var servicen fremdeles svært god.

  'Robert Humphris' reiste med Steam Packet på Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk tur til Isle of Man"

  Svært profesjonell. Ingen ståhej – bare god service. Behagelig tur.

  'Rhonda' reiste med Steam Packet på Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Liverpool og Douglas med Steam Packet"

  Liketil for 2 personer med små kofferter. Behagelige seter, anstendig øl, god mat, god overfart, ingen klager eller problemer. Takk.

  'John' reiste med Steam Packet på Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Ok"

  Vår tur til Isle of Man var liketil. Vi seilte 15 minutter tidlig og ankom 15 minutter tidlig; overfarten var glatt og vi hadde en god tur. Den dagen vi skulle seile retur, var det kraftig vind, og vi fryktet at det ville bli en urolig overfart. Kapteinen var beroligende, og selv om det ble delt ut poser (i tilfelle av sjøsyke), var det ingen som var syke. Faktisk var overfarten god, og selv når båten vippet litt, korrigerte den raskt seg selv igjen. Vi avgikk og ankom tidlig. Vår eneste observasjon er at det er temmelig kjedelig å sitte på en båt i over 2½ timer. Filmene som ble vist var ikke til smaken vår.

  'Thomas Hunter' reiste med Steam Packet på Manannan

  Les mer Les mindre