Douglas til Heysham Ferge

Douglas Heysham fergeruten knytter Isle of Man med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Douglas Heysham fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Douglas - Heysham Fergeselskaper

  • Steam Packet
    • 12 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Douglas Heysham priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Douglas Heysham ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Douglas Guide

Douglas ligger på Isle of Man og er øyas hovedstad. Den ligger ved utmunningen av elven Douglas som inngår i byens havn og trafikkhavn. Douglas, som ligger på en bukt som er ca. 3 km lang er øyas kommersielle hovedsenter for erhvervsliv, finansiering, transport, shopping og underholdning.

Det er mange ting å se og lage i Douglas, inkludert Tower Refuge, som er et lite slott ligende husly bygget på Conister Rock i Douglas bukt, som er et fristed for skipbrudne seilere. Man kan også nyte en tur på en hestetrukket trikk, som gir service langs promenaden, fra Sea Terminal til Manx Electric Railway. Det er også damptog, som kjører i 24 km vekk fra Douglas jernbanestasjon til Port Erin på den sørlige delen av øya.

Douglas havn er den primære og eneste fergehavnen på Isle of Man, med fergeforbindelser til de britiske øyene og det irske fastlandet. Fergeterminalen ligger på havnefronten, på Sentral Pormenade, i hjertet av byen.

Heysham Guide

Kystbyen Heysham ligger i Lancaster distrikt ved bredden av Morecambe Bay, bare en kort avstand fra både Morecambe og Lancaster. Landsbyen har noen deilige hus fra det 17. århundret og dens fargerike blomsterutstillinger har vunnet Storbritannias Bloom’s Gold Small Village ved to leiligheter. Landsbyen var også et populært sted for den berømte britiske maleren, JMW Turner, som malte landsbyen i 1790ene.

Stedet hvor landsbyen ligger har vært bebodd på den ene eller annen måten siden steinalderen, og som følge av dette, er det mange gamle steder plassert i og omkring Heysham. Disse inkluderer et av de beste Anglo-Viking steder som finnes i den nordvestlige delen av England. Man kan nyte en gåtur rundt i Barrows, et område med klipper, hvor mange verktøy og keramikk gjenstander er blitt funnet, noe som tyder på at det en gang var en gammel gravplass.

Isle of Man Steam Packet Company har fergeforbindelser mellom Heysham og Douglas på Isle of Man. Det er også en fergeforbindelse til Irland.