Douglas
Liverpool
Ferger til England
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Douglas til Liverpool Ferge

Douglas Liverpool fergeruten knytter Isle of Man med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 11 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Douglas Liverpool fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Douglas til Liverpool Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Isle of Man til England
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Douglas til Liverpool?

Fergetiden fra Douglas til Liverpool er omtrent 2h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Douglas og Liverpool?

Det er 1 fergeoperatører for Douglas til Liverpool, og dette er
 • Steam Packet

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Douglas til Liverpool?

Bestill ferger fra Douglas til Liverpool gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Douglas til Liverpool?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Douglas til Liverpool med
 • Steam Packet

Kan du ta med bilen din på fergen fra Douglas til Liverpool?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Douglas til Liverpool med
 • Steam Packet

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Douglas til Liverpool?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Hva er avstanden fra Douglas til Liverpool?

Avstanden mellom Douglas til Liverpool er omtrent 97 nautiske mil.

Douglas Liverpool Ferge anmeldelser

 • " Jeg var svært syk"

  Besetningen svært behagelige og hjelpsomme. Seter komfortable. Gode forfriskninger. God parkering. Men uungåelig, var det mange syke mennesker på grunn av det urolige havet. Maten, som vennene mine spiste, så god ut.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Steam Packet fra Liverpool til Isle of Man"

  Raskfergen fra Liverpool til Isle of Man var i tiden, svært ren og behagelig. Det var massevis av plasser på skipet. Seilplanen for fergen fra Isle of Man ble endret, på grunn av et problem med motoren. Vi ble aldri informert om dette via e-post. Heldigvis hørte vi om det, mens på øya, slik at vi ikke spilte de 45 minutter. Seiltiden ble også forlenget, så hvis man skulle nå et tog, ville det ha vært et problem.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Belfast til Isle of Man og Isle of Man til Liverpool"

  Heldigvis var havet rolig begge veier, men havnet på den samme fergen begge retninger, noe som innebar at jeg ikke kunne se en film på kinoen begge veier, da en var lukket og i den annen ble den samme film visst i begge retninger – litt irriterende, når man gjerne vil se en film, for å prøve å håndtere ens sjøsyke. Ellers var båten ok, maten som ble servert så ok ut. Alt var rent og behagelig.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Steam Packet"

  Vi ankom til Liverpool for å reise til Isle of Man med Steam Packet, vi er begge handikappede, og servicen like fra starten av var veldig god. Vi ankom i Douglas og det var det samme. På returen vår til Liverpool var servicen fremdeles svært god.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Les mer Les mindre

Douglas Guide

Douglas ligger på Isle of Man og er øyas hovedstad. Den ligger ved utmunningen av elven Douglas som inngår i byens havn og trafikkhavn. Douglas, som ligger på en bukt som er ca. 3 km lang er øyas kommersielle hovedsenter for erhvervsliv, finansiering, transport, shopping og underholdning.

Det er mange ting å se og lage i Douglas, inkludert Tower Refuge, som er et lite slott ligende husly bygget på Conister Rock i Douglas bukt, som er et fristed for skipbrudne seilere. Man kan også nyte en tur på en hestetrukket trikk, som gir service langs promenaden, fra Sea Terminal til Manx Electric Railway. Det er også damptog, som kjører i 24 km vekk fra Douglas jernbanestasjon til Port Erin på den sørlige delen av øya.

Douglas havn er den primære og eneste fergehavnen på Isle of Man, med fergeforbindelser til de britiske øyene og det irske fastlandet. Fergeterminalen ligger på havnefronten, på Sentral Pormenade, i hjertet av byen.


Liverpool Guide

Den engelske byen Liverpool ligger på den østlige siden av elven Mersey, i Merseyside i den nordlige del av landet. Liverpool Maritime Mercantile City er blitt erklært et Unesco verdensarv område, og inkluderer Pier Head, Albert Dock og William Brown Street. Byen er også hjemsted for to av de mest berømte fotballklubbene i landet; Liverpool Football Club og Everton Football Club. Byen er også vert for Grand National, som avholdes på byens Aintree Racecourse. Verdens første jernbanetunneler ble konstruert under Liverpool i 1829 og 1836. Liverpool havn er en av de største i England og herfra er det fergeforbindelser til Belfast, Dublin og Isle of Man.


Douglas til Liverpool Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 17/06/2024 og 23.06.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Steam Packet 15:00 17:45 2 timer 45 minutter Man

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.