Douglas til Liverpool Ferge

Douglas Liverpool fergeruten knytter Isle of Man med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 11 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Douglas Liverpool fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Douglas - Liverpool Fergeselskaper

  • Steam Packet
    • 11 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Douglas Liverpool priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Douglas Liverpool ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Douglas Guide

Douglas ligger på Isle of Man og er øyas hovedstad. Den ligger ved utmunningen av elven Douglas som inngår i byens havn og trafikkhavn. Douglas, som ligger på en bukt som er ca. 3 km lang er øyas kommersielle hovedsenter for erhvervsliv, finansiering, transport, shopping og underholdning.

Det er mange ting å se og lage i Douglas, inkludert Tower Refuge, som er et lite slott ligende husly bygget på Conister Rock i Douglas bukt, som er et fristed for skipbrudne seilere. Man kan også nyte en tur på en hestetrukket trikk, som gir service langs promenaden, fra Sea Terminal til Manx Electric Railway. Det er også damptog, som kjører i 24 km vekk fra Douglas jernbanestasjon til Port Erin på den sørlige delen av øya.

Douglas havn er den primære og eneste fergehavnen på Isle of Man, med fergeforbindelser til de britiske øyene og det irske fastlandet. Fergeterminalen ligger på havnefronten, på Sentral Pormenade, i hjertet av byen.

Liverpool Guide

Den engelske byen Liverpool ligger på den østlige siden av elven Mersey, i Merseyside i den nordlige del av landet. Liverpool Maritime Mercantile City er blitt erklært et Unesco verdensarv område, og inkluderer Pier Head, Albert Dock og William Brown Street. Byen er også hjemsted for to av de mest berømte fotballklubbene i landet; Liverpool Football Club og Everton Football Club. Byen er også vert for Grand National, som avholdes på byens Aintree Racecourse. Verdens første jernbanetunneler ble konstruert under Liverpool i 1829 og 1836. Liverpool havn er en av de største i England og herfra er det fergeforbindelser til Belfast, Dublin og Isle of Man.