Douglas til Liverpool Birkenhead Ferge

Douglas Liverpool Birkenhead fergeruten knytter Isle of Man med England. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Douglas Liverpool Birkenhead fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Douglas - Liverpool Birkenhead Fergeselskaper

  • Steam Packet
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Douglas Liverpool Birkenhead priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Douglas Liverpool Birkenhead ruten er for en bil og 1 passasjer.

Douglas Guide

Douglas ligger på Isle of Man og er øyas hovedstad. Den ligger ved utmunningen av elven Douglas som inngår i byens havn og trafikkhavn. Douglas, som ligger på en bukt som er ca. 3 km lang er øyas kommersielle hovedsenter for erhvervsliv, finansiering, transport, shopping og underholdning.

Det er mange ting å se og lage i Douglas, inkludert Tower Refuge, som er et lite slott ligende husly bygget på Conister Rock i Douglas bukt, som er et fristed for skipbrudne seilere. Man kan også nyte en tur på en hestetrukket trikk, som gir service langs promenaden, fra Sea Terminal til Manx Electric Railway. Det er også damptog, som kjører i 24 km vekk fra Douglas jernbanestasjon til Port Erin på den sørlige delen av øya.

Douglas havn er den primære og eneste fergehavnen på Isle of Man, med fergeforbindelser til de britiske øyene og det irske fastlandet. Fergeterminalen ligger på havnefronten, på Sentral Pormenade, i hjertet av byen.

Liverpool Birkenhead Guide

Byen Birkenhead ligger på Wirral halvøy, på den vestlige siden av elven Mersey. Havet har spilt en viktig rolle i byens historie gjennom havnen dens og tradisjonen dens for skipsbygning. Byens design som var påvirket av William Laird og hans sønn, John, er lignende til Edinburghs New Town med seksjoner av Birkenhead lagt ut i et gitter mønster. Gitteret var senteret omkring Hamilton Square og ble startet i 1826. Interessante attraksjoner i byen inkluderer rådhuset, Queensway Tunnel Main Entrance og Woodside Ferry Terminal.

Det er fergeforbindelser fra havnen til Dublin i Irland og Belfast i Nord-Irland.