Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Heysham havn

 • Med bil

  Exit M6 J34 og følg A589 til Morecambe og Heysham i ca. 5,5 km. I annen rundkjøring ta A683 til Heysham som ligger 5,5 km herfra. Følg skiltene til havnen som ligger på vestsiden av Heysham by.

 • Med tog

  Heysham togstasjon ligger ved havnen (kun 50 m fra passasjerterminalen). North Western Trains gi en tog tjeneste som korresponderer med de fleste ferge avgange og ankomster om dagen. Toget forbinder med Intercity som går til Preston og Lancaster hele året, og om sommeren er det også tjenester til Stockport via Manchester, Bolton og Preston.

 • Parkering

  Det er parkering (eiere eget ansvar) ved siden av terminalen og disse skal ikke forutbestilles. Daglige priser er fra £3.

 • Adresse

  Isle Of Man Steam Packet Company Passenger Terminal, South Quay, Heysham, Lancashire, LA32XE

 • Heysham Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Heysham før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Heysham Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Heysham Ferge servicer

Heysham Guide

Heysham Guide

Heysham er en liten kystlandsby som ligger i nærheten av Lancashire regionen. Byen har utsikt over Morecambe bukt og har to atomokraftsstasjoner, som er synlige landmerker fra åsene i de omkringliggende områder. Heyshams skjulte perle er kystsiden av Heysham landsby, sentert rundt en gruppe av sjarmerende hytter fra 1700 tallet. Bosettelse her kan spores tilbake til forhistoriske tider. Dog er det stolteste levning den velbevart viking gravsteiner i Saxon Sankt Peters Kirke, satt i en romantisk kirkegård under neset. Opp av stien på neset ligger de tidligere ruiner av St. Patricks Katedral på en fremragende sted over bukten. Byens havn ble åpnet i 1787 og som handel utviklet seg, gjorde landsbyen det også. En tur rundt i havnen er en interessant og belønnede opplevelse.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.