Liverpool til Douglas Ferge

Liverpool Douglas fergeruten knytter England med Isle of Man. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 11 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Liverpool Douglas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Liverpool - Douglas Fergeselskaper

  • Steam Packet
    • 11 Ukentlige Avganger 2 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Liverpool Douglas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Liverpool Douglas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Liverpool Guide

Byen Liverpool ligger i den nordvestlige delen av England, på den østlige bredden av mersey Esturary. Byen befolkning, som kommer fra en lang rekke nasjonaliteter, kulturer og religioner, særlig fra Irland, har resiltert i en by med en lang og rik historie. I 2007 feiret byen sitt 800-år jubileum, og var også den europeiske kulturbyen i samme år, sammen med Stavanger i Norge. Byen ble også erklært verdens hovedstad for pop av Guiness World Records på grunn av sin verdensberømte forbindelse med The Beatles og andre grupper. Deler av byen er også erklært Unesvo verdensarv områder.

Liverpool havn er spredt over begge sider av elven Mersey. På Liverpool side av elven, ligger terminalene på passasjerferger, og her kan passasjerer kjøpe drinker og snacker. Det er også daglige avganger til Irland med en seiltid på ca. 3 timer og 45 minutter. Det er også to daglige avganger til Dublin, som tar ca. 8 timer, fem daglige avganger til Douglas på Isle of Man, som tar 2½ timer og to daglige avganger til Belfast i Nord-Irland, som tar ca. 8 timer.

Douglas Guide

Douglas er den største byen på Isle of Man og ligger på øyas østkyst, på kanten av en bukt og strand. Det er mange ting å se og lage i byen, og promenaden dens syder alltid av aktivitet. Populære ting inkluderer det guidet Story of Mann spor, som tar besøkender rundt til de mest berømte stedene, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er alltid populær, og er hvor man kan få det beste utsynet over start- og målstreken av det verdensberømte TT Race.

Steam Packet Company leverer fergeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Fasiliteter om bord på fergene inkluderer butikker, kaféer og bar.