Liverpool
Douglas
Ferger til Isle of Man
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Liverpool til Douglas Ferge

Liverpool Douglas fergeruten knytter England med Isle of Man. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 11 avganger Uke med seiltid fra ca. 2 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Liverpool Douglas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Liverpool til Douglas Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra England til Isle of Man
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Liverpool til Douglas?

Fergetiden fra Liverpool til Douglas er omtrent 2h 45m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Liverpool og Douglas?

Det er 1 fergeoperatører for Liverpool til Douglas, og dette er
 • Steam Packet

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Liverpool til Douglas?

Bestill ferger fra Liverpool til Douglas gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Liverpool til Douglas?

Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Liverpool til Douglas med
 • Steam Packet

Kan du ta med bilen din på fergen fra Liverpool til Douglas?

Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Liverpool til Douglas med
 • Steam Packet

Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Liverpool til Douglas?

Nei, kjæledyr er ikke tillatt om bord på fergene.

Hva er avstanden fra Liverpool til Douglas?

Avstanden mellom Liverpool til Douglas er omtrent 97 nautiske mil.

Liverpool Douglas Ferge anmeldelser

 • " Jeg var svært syk"

  Besetningen svært behagelige og hjelpsomme. Seter komfortable. Gode forfriskninger. God parkering. Men uungåelig, var det mange syke mennesker på grunn av det urolige havet. Maten, som vennene mine spiste, så god ut.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Steam Packet fra Liverpool til Isle of Man"

  Raskfergen fra Liverpool til Isle of Man var i tiden, svært ren og behagelig. Det var massevis av plasser på skipet. Seilplanen for fergen fra Isle of Man ble endret, på grunn av et problem med motoren. Vi ble aldri informert om dette via e-post. Heldigvis hørte vi om det, mens på øya, slik at vi ikke spilte de 45 minutter. Seiltiden ble også forlenget, så hvis man skulle nå et tog, ville det ha vært et problem.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Belfast til Isle of Man og Isle of Man til Liverpool"

  Heldigvis var havet rolig begge veier, men havnet på den samme fergen begge retninger, noe som innebar at jeg ikke kunne se en film på kinoen begge veier, da en var lukket og i den annen ble den samme film visst i begge retninger – litt irriterende, når man gjerne vil se en film, for å prøve å håndtere ens sjøsyke. Ellers var båten ok, maten som ble servert så ok ut. Alt var rent og behagelig.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Les mer Les mindre
 • "Steam Packet"

  Vi ankom til Liverpool for å reise til Isle of Man med Steam Packet, vi er begge handikappede, og servicen like fra starten av var veldig god. Vi ankom i Douglas og det var det samme. På returen vår til Liverpool var servicen fremdeles svært god.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Les mer Les mindre

Liverpool Guide

Byen Liverpool ligger i den nordvestlige delen av England, på den østlige bredden av mersey Esturary. Byen befolkning, som kommer fra en lang rekke nasjonaliteter, kulturer og religioner, særlig fra Irland, har resiltert i en by med en lang og rik historie. I 2007 feiret byen sitt 800-år jubileum, og var også den europeiske kulturbyen i samme år, sammen med Stavanger i Norge. Byen ble også erklært verdens hovedstad for pop av Guiness World Records på grunn av sin verdensberømte forbindelse med The Beatles og andre grupper. Deler av byen er også erklært Unesvo verdensarv områder.

Liverpool havn er spredt over begge sider av elven Mersey. På Liverpool side av elven, ligger terminalene på passasjerferger, og her kan passasjerer kjøpe drinker og snacker. Det er også daglige avganger til Irland med en seiltid på ca. 3 timer og 45 minutter. Det er også to daglige avganger til Dublin, som tar ca. 8 timer, fem daglige avganger til Douglas på Isle of Man, som tar 2½ timer og to daglige avganger til Belfast i Nord-Irland, som tar ca. 8 timer.


Douglas Guide

Douglas er den største byen på Isle of Man og ligger på øyas østkyst, på kanten av en bukt og strand. Det er mange ting å se og lage i byen, og promenaden dens syder alltid av aktivitet. Populære ting inkluderer det guidet Story of Mann spor, som tar besøkender rundt til de mest berømte stedene, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er alltid populær, og er hvor man kan få det beste utsynet over start- og målstreken av det verdensberømte TT Race.

Steam Packet Company leverer fergeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Fasiliteter om bord på fergene inkluderer butikker, kaféer og bar.


Liverpool til Douglas Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 13/05/2024 og 19.05.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Steam Packet 11:15 14:00 2 timer 45 minutter Fri, Lør
Steam Packet 11:30 15:00 3 timer 30 minutter Tirsdag
Steam Packet 19:15 22:00 2 timer 45 minutter onsdag, Torsdag, Fri, Lør
Steam Packet 21:00 23:45 2 timer 45 minutter Tirsdag

Onboard the ferries

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.