Hvorfor bruke
Direct Ferries?

Ferger fra 3247 ruter og 668 havner i verden

Mer enn 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årlig

Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Ferger til Isle of Man

Isle of Man eller Man som de lokale kaller den er en øy i Irskesjøen mellom England i øst, Irland i vest og Skottland i nord. Øya styres som et konstitusjonelt monarki under Storbritannia, men er ikke en del av Storbritannia. Øya har vært bebodd i tusenvis av år, og har keltisk-norrøne beboere som var hovedsakelig fra Norge. Man var under Norge i 400 år før det ble en del av Skottland i 1266.

Hva er det å gjøre på Isle of Man?

På Man er det mye å utforske, og du skal ha passe stramt program for å kunne se halvparten av det som er å se der. Man har tre forskjellige verneverdige jernbaner. Den ene er Isle of Man dampjernbane som du kan du ta fra hovedstaden Douglas til den gamle hovedstaden Castletown. Her finner du severdigheter som Castle Rushen og reiser du helt sør på toglinja kommer du til Port Erin hvor du kan besøke jernbanemuseet. Her er det også en gylden strand som du kan slappe på med noe digg.

Manx Electric Railway ble bygd mellom 1893 og 1899 og forbinder øyas hovedstad Douglas, med Laxey i øst og Ramsey i nord. Jernbanene er anerkjent som den lengste smalsporede elektriske jernbanen på de britiske øyene. To av trikkene er faktisk de eldste i verden som er i kontinuerlig drift. Sitter du på jernbanen hele veien vil du oppleve det vakre landskapet, landsbyer og fantastisk utsikt mot havet. Ønsker du å oppleve fjell kan du også sette deg på fjelljernbanen opp Snaefell som tar deg ca. 620 meter over havet.

Det er også mulig å få guida rideturer til ulike steder på Man, dette er en annen fin måte å utforske landskapet, og se ting du vanligvis ikke ville ha sett.

Trodde du at wallabies kun finnes i Australia, der trodde du feil. På Man kan du se dem og en rekke marineliv som seler, delfiner og til og med haier. Er du en ivrig fuglekikker er øya full av forskjellige arter inkludert den søte lundefuglen. Har du lyst til å se Man fra sjøen kan du padle i kano eller få en guidet båttur for å se livet fra sjøen.

Hva er den enkleste måten å komme seg rundt på Isle of Man?

Den beste måten å komme seg rundt til de forskjellige stedene på Man er ved å ta de forskjellige jernbanene som øya har, de går langs kysten og du får virkelig se det vakre landskapet. Øya har også et bra nettverk av busser som opererer på hele øya, har du likevel lyst til å se ting på egenhånd anbefales det å leie bil og kjøre rundt i ditt eget tempo.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Isle of Man?

De mest populære tidene å reise til Isle og Man er i juni og august. Vinterene på Man er ganske milde og sommertemperaturene varier ,men du kan få noen veldig fine og varme dager. For å unngå de dyreste prisene kan du enten reise midt på sommeren i juli eller reise på våren eller seinsommeren, uansett vil du ha en fantastisk opplevelse på denne grønne øya.

Les mer Les mindre

Populære Fergeselskaper

 • Steam Packet
  • Få pris

Isle Of Man anmeldelser

 • "Steam Packet"

  Vi ankom til Liverpool for å reise til Isle of Man med Steam Packet, vi er begge handikappede, og servicen like fra starten av var veldig god. Vi ankom i Douglas og det var det samme. På returen vår til Liverpool var servicen fremdeles svært god.

  Les mer Les mindre
 • "Fantastisk tur til Isle of Man"

  Svært profesjonell. Ingen ståhej – bare god service. Behagelig tur.

  Les mer Les mindre
 • "Liverpool og Douglas med Steam Packet"

  Liketil for 2 personer med små kofferter. Behagelige seter, anstendig øl, god mat, god overfart, ingen klager eller problemer. Takk.

  Les mer Les mindre
 • "Ok"

  Vår tur til Isle of Man var liketil. Vi seilte 15 minutter tidlig og ankom 15 minutter tidlig; overfarten var glatt og vi hadde en god tur. Den dagen vi skulle seile retur, var det kraftig vind, og vi fryktet at det ville bli en urolig overfart. Kapteinen var beroligende, og selv om det ble delt ut poser (i tilfelle av sjøsyke), var det ingen som var syke. Faktisk var overfarten god, og selv når båten vippet litt, korrigerte den raskt seg selv igjen. Vi avgikk og ankom tidlig. Vår eneste observasjon er at det er temmelig kjedelig å sitte på en båt i over 2½ timer. Filmene som ble vist var ikke til smaken vår.

  Les mer Les mindre

Ombord på fergene

Finn ut hvordan det er ombord på fergene før du reiser.

Fergeguider, videoer og anmeldelser​

Ruter og havner i Isle of Man