Nord Irland

Slik bookes ferger fra Nord Irland til Isle of Man

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Nord Irland og Isle of Man levert av 1 fergeselskap – Steam Packet. Belfast til Douglas ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 2 timer 45 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Nord Irland Isle of Man overfart mellom Belfast og Douglas.

Nord Irland Isle of Man kart

Trykk her for kart

Ferger fra Nord Irland til Isle of Man

Om Nord Irland:

Nord-Irland er del av Storbritannia, og ligger i den nordøstlige delen av øy Irland.

Nord-Irland har masse av inspirerte steder, fantastisk landskap og vennlige mennesker. Hver region i Nord-Irland er så karakteristisk med med mye å by på. Hovedstaden Belfast var fødestedet for Titanic, og har nå verdens største Titanic Belfast opplevelse for å fortelle historien om Titanic.

Om Isle of Man:

Isle of Man er en britisk øy mellom Storbritannia og Irland.

Isle of Man byr på en reise tilbake i tiden med sjarmerende landsbyer, steinkirker, historiske slott og fort. Sammen med dens sandstrender og klipper, byr denne øya på en fascinerende og unik opplevelse.