Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Slik kommer du til Douglas havn

 • Med bil

  Havnen er tilgjengelig fra A1 vest fra, A2 nord fra og A5 sør fra.

 • Med buss/tog

  Det er regelmessige bussavganger til Douglas fra hele øya. Stasjonen ligger på Lord Street i Douglas, rundt 200 m fra havnen. Noen stopper på havnen i forbindelse med avganger.

 • Parkering

  Det er parkeringsmuligheter i nærhten av havnen. Daglig pris er fra £2.

 • Adresse

  Sea Terminal Building, Douglas, Isle of Man, IM1 2RF

 • Douglas Overnatting

  Hvis du ønsker å tilbringe en natt i eller i nærheten av Douglas før eller etter din reise, eller hvis du er på utkikk etter akkommodasjon for hele din opphold, kan du besøke vår Douglas Overnatting side for de beste prisene og ett av de største utvalgene online.

Douglas Ferge servicer

Douglas Guide

Douglas Guide

Douglas er hovedstaden på den engelske øy Isle of Man og øyens største by. Douglas er også øyens senter for shipping, transport og underholdning. Byen er hjem til Isle of Man regjering og øyens finansielle senter. Douglas ligger ved en bukt på østkysten ved sammenløpningen av to elver – Dhoo og Glass. En mildt skrående landsby løper innenlands. Byen er omgitt av atskillige småbyer og landsbyer. Mest kjent er Onchan i nord og Union Mills i vest. Douglas har vært øyens hovedstad siden 1863, en ære som tidligere var holdt av Castletown, som er en liten by på den sørlige delen av Isle of Man. Douglas er best kjent for sin gamle kyst sjarme. Dette bildet er bevart med stor god viktoriansk arkitektur og sceneariske promenade. Dog er mange nye attraksjoner dukket opp de siste årene og dette gjør Douglas til et utmerket reisemål.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.