Heysham til Douglas Ferge

Heysham Douglas fergeruten knytter England med Isle of Man. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 13 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Heysham Douglas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Heysham - Douglas Fergeselskaper

  • Steam Packet
    • 13 Ukentlige Avganger 3 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Heysham Douglas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Heysham Douglas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Heysham Guide

Landsbyen Heysham ligger på den nordvestlige delen av England i Lancashire. Byen har utsikt over Morecambe Bay og er en vakker liten kystby kort avstand fra både Lancaster og Morecambe. Landsbyen har mange vakre hus fra det 17. århundret og er kjent for sine fargerike blomster. To atomkraftverk er beliggende tett på landsbyen, men også områder med skog, påne gressarealer og sandstrender.

Det er fergeforbindelser mellom Heysham havn og Irland, som drives av Isle of Man Steam Packet Company. Fasiliteter i havnen inkluderer venterom med tv, automater, snackbar og restaurant.

Douglas Guide

Douglas er den største byen på Isle of Man og ligger på øyas østkyst, på kanten av en bukt og strand. Det er mange ting å se og lage i byen, og promenaden dens syder alltid av aktivitet. Populære ting inkluderer det guidet Story of Mann spor, som tar besøkender rundt til de mest berømte stedene, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er alltid populær, og er hvor man kan få det beste utsynet over start- og målstreken av det verdensberømte TT Race.

Steam Packet Company leverer fergeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Fasiliteter om bord på fergene inkluderer butikker, kaféer og bar.