Liverpool Birkenhead
Douglas
Ferger til Isle of Man
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Liverpool Birkenhead til Douglas Ferge

Liverpool Birkenhead Douglas fergeruten knytter England med Isle of Man. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Liverpool Birkenhead Douglas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Liverpool Birkenhead til Douglas Ferge Alternativer

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra England til Isle of Man
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Liverpool Birkenhead til Douglas?

Fergetiden fra Liverpool Birkenhead til Douglas er omtrent 4h 15m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Liverpool Birkenhead og Douglas?

Det er 1 fergeoperatører for Liverpool Birkenhead til Douglas, og dette er
  • Steam Packet

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Liverpool Birkenhead til Douglas?

Bestill ferger fra Liverpool Birkenhead til Douglas gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Liverpool Birkenhead Douglas Ferge anmeldelser

  • "Besøk til IOM"

    Seilte fra Heysham til IOM og hadde en behagelig tur begge veier. Satt i restaurant/kafe, som var ren og behagelig. Egentlig ikke en kritikk, men tok 4 timer begge veier, noe som kan være litt kranglende.

    'Ben My Chree' travelled on Ben My Chree

    Les mer Les mindre

Liverpool Birkenhead Guide

Byen Birkenhead ligger på Wirral halvøy i Wirral i Merseyside, i den nordvestlige delen av England. Byen ligger på den vestlige kysten av elven Mersey, overfor Liverpool. Byens historie har sterke forbindelser til skipsbygning og er en stor havn. I byen vil besøkende finne et av de første, hvis ikke det første, offentlige finansierte parker i Storbritannia, som ble designet i 1843 av Sir Joseph Paxton. Interessante severdigheter i byen inkluderer Bidston Windmill, som ligger på en høyderygg bak byen, Flaybrick Watertower, Flaybrick Memorial Gardens og Birkenhead Priory & St. Marys Tower og St. James Church.

Birkenhead havn er del af Liverpool havn og drives av Mersey Docks and Harbour Company.


Douglas Guide

Douglas er den største byen på Isle of Man og ligger på øyas østkyst, på kanten av en bukt og strand. Det er mange ting å se og lage i byen, og promenaden dens syder alltid av aktivitet. Populære ting inkluderer det guidet Story of Mann spor, som tar besøkender rundt til de mest berømte stedene, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er alltid populær, og er hvor man kan få det beste utsynet over start- og målstreken av det verdensberømte TT Race.

Steam Packet Company leverer fergeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Fasiliteter om bord på fergene inkluderer butikker, kaféer og bar.


Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.