Liverpool Birkenhead til Douglas Ferge

Liverpool Birkenhead Douglas fergeruten knytter England med Isle of Man. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Steam Packet. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Liverpool Birkenhead Douglas fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Liverpool Birkenhead - Douglas Fergeselskaper

  • Steam Packet
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Liverpool Birkenhead Douglas priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Liverpool Birkenhead Douglas ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Liverpool Birkenhead Guide

Byen Birkenhead ligger på Wirral halvøy i Wirral i Merseyside, i den nordvestlige delen av England. Byen ligger på den vestlige kysten av elven Mersey, overfor Liverpool. Byens historie har sterke forbindelser til skipsbygning og er en stor havn. I byen vil besøkende finne et av de første, hvis ikke det første, offentlige finansierte parker i Storbritannia, som ble designet i 1843 av Sir Joseph Paxton. Interessante severdigheter i byen inkluderer Bidston Windmill, som ligger på en høyderygg bak byen, Flaybrick Watertower, Flaybrick Memorial Gardens og Birkenhead Priory & St. Marys Tower og St. James Church.

Birkenhead havn er del af Liverpool havn og drives av Mersey Docks and Harbour Company.

Douglas Guide

Douglas er den største byen på Isle of Man og ligger på øyas østkyst, på kanten av en bukt og strand. Det er mange ting å se og lage i byen, og promenaden dens syder alltid av aktivitet. Populære ting inkluderer det guidet Story of Mann spor, som tar besøkender rundt til de mest berømte stedene, og starter ved Manx Museum. TT Grandstrand er alltid populær, og er hvor man kan få det beste utsynet over start- og målstreken av det verdensberømte TT Race.

Steam Packet Company leverer fergeservicer fra Douglas til Heysham, Liverpool, Dublin og Belfast. Fasiliteter om bord på fergene inkluderer butikker, kaféer og bar.