England

Slik bookes ferger fra England til Isle of Man

Det er 2 fergeruter mellom England og Isle of Man med 24 avganger ukentlig. Steam Packet leverer 2 ruter, Heysham til Douglas seiler 13 avganger ukentlig & Liverpool til Douglas omkring 11 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra England til Isle of Man for å sjekke informasjon.

England Isle of Man kart

Trykk her for kart

Ferger fra England til Isle of Man

Om England:

England omfatter de sentrale og sørlige deler av Storbritannia, som ligger i det nordlige Atlanterhav, skilt fra det kontinentale Europa. Landet er det største av de fire landene som utgjør Storbritannia og har over 100 mindre øyer, inkludert Isle of Wight og Isles of Sicily.

London er hovedstaden både i England og Storbritannia. Den store og varierende byen er en global hovedstad for finans, kultur og mote.

Om Isle of Man:

Isle of Man er en britisk øy mellom Storbritannia og Irland.

Isle of Man byr på en reise tilbake i tiden med sjarmerende landsbyer, steinkirker, historiske slott og fort. Sammen med dens sandstrender og klipper, byr denne øya på en fascinerende og unik opplevelse.