Bluebridge
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bluebridge

Bluebridge er navnet på en populær og moderne fergeforbindelse som drives av Strait Shipping Ltd. Denne tjenesten knytter New Zealands hovedstad Wellington, med Picton i Marlborough-regionen på tvers av Cook-stredet.

Bluebridge har to moderne skip som er utstyrt med design og sikkerhetsfunksjoner, i tillegg til eksepsjonell komfort for passasjerer. ‘The Strait Feronia’ ble bygt i 1997 og kan transportere opptil 150 biler og 400 passasjerer. Før skipet ble satt inn i tjeneste i New Zeeland gjennomgikk skipet renoveringer av de offentlige områdene, for å imøtekomme passasjerene sine behov. 'Straitsman' er det nye skipet til Bluebridge, og er dansk design og bygget i Nederland. Dette skipet ble satt i drift i 2005, og kjent for å være det mest økovennlige skipet som har ruter på Cook-stredet.

Ombord på fergene kan man finne forskjellige fasiliteter, inkludert en filmsalong, stillesone for de som liker det, et familieområde, kafé og bar, som har et utvalg av mat og drikkevarer, internett og et dekk hvor man kan nyte New Zealands fine natur under hele overfarten. Det er også et utvalg av enkeltlugar og familielugarer for de som vil ha mer privatliv og luksus under reisen.

Det er rundt 4 fergeoverfarter daglig og selskapet reiser året rundt. Turen i seg selv tar rundt 3,5 timer. New Zeelands fantastiske natur er kun er fergetur unna når du reiser med Bluebridge.

Bruk directferries.no for å finne Bluebridge sine rutetider, priser og hvordan bestille Bluebridge fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Bluebridge med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.