Picton til Wellington Ferge

Picton Wellington fergeruten knytter New Zealand med New Zealand og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Interislander seiler opp til 13 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 30 minutter mens Bluebridge servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 3 t 30 min.

Det er 41 Uke overfarter på Picton Wellington ruten mellom New Zealand og New Zealand. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Picton - Wellington Fergeselskaper

  • Interislander
    • 13 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris
  • Bluebridge
    • 4 Daglige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Picton Wellington priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Picton Wellington ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Picton Guide

Picton ligger i Marborough region på New Zealand. Byen er en av de mest maleriske kystbyene i landet, og har omkring 20% av landets kystlinje og det beste klimaet i landet, noe som gjør Picton til et populært reisemål for både innenlandske og utenlandske turister.

Picton har en avslappende atmosfære med avsides butker og krystallklart vann. Byens havnefront har evig skiftende farger og marinaene dens syder alltid av aktivitet.

Det er øy-ferger til og fra Wellington.

Wellington Guide

Wellington er New Zealands hovedstad og ligger på sørkysten av Nordøya. New Zealands nest største by er omgitt av en deilig havn som tilbyr besøkender en fantastisk utsikt, samt et godt utvalg av viktorianske bygninger, som ofte er bygget på skråningenen av brettene. Det er mange ting å se og lage i byen, og den er bredt anerkjent som å være landets mest maleriske by. Byen har et godt utvalg av strender og en vakker kystlinje, som har vært populær blant besøkender i mange år. Byområdet omfatter selve byen, Porirua mot nord og Lower Hutt og Upper Hutt mot nordøst.