Wellington til Picton Ferge

Wellington Picton fergeruten knytter New Zealand med New Zealand og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Interislander seiler opp til 15 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 30 minutter mens Bluebridge servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 3 t 30 min.

Det er 43 Uke overfarter på Wellington Picton ruten mellom New Zealand og New Zealand. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Wellington - Picton Fergeselskaper

  • Interislander
    • 15 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris
  • Bluebridge
    • 4 Daglige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Wellington Picton priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Wellington Picton ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Wellington Guide

Wellington er New Zealands hovedstad og er beliggende på den sørvestlige spissen av Nordøya, mellom Cook Strait og Rimutaka Range. Byen er Nordøyas største sentrum og verdens sørligste hovedstad. Byen har fått navnet sitt fra Arthur Wellesley, den første hertugen av Wellington. Tittelen hans stammer fra byen Wellington i den engelske kommunen Somerset. Byen er et populært feriested, på grunn av sin naturlige prakt, maleriske havn og grønne bretter.

Wellington er Nordøyas port til ferger til Picton på Sørøya. Det er også lokale ferger til Eastbourne, Seatoun og Petone.

Picton Guide

Picton er en kystby, som ligger på New Zealands sørøya i spissen av Queen Charlotte Sound i den vakre Marlborough Sound og betraktes som en av landets vakreste byer. Byen er populær blant besøkender fra hele verden.

Byens beliggenhet ved Marlborough Sound gir den en avslappende atmosfære, og den er preget av avsides bukter og deilig klart vann. Utsikten fra byens havnefront er nok en av verdens fineste utsikter og bærer vitnesbyrd om betydningen av vann og båtene til byen. Det er regelmessige båtturer fra Picton til fantastiske steder i hele Queen Charlotte Sound.

Det er ferger til og fra Wellington via Marlborough Sound.