Sete til Nador Ferge

Sete Nador fergeruten knytter Frankrike med Marokko og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Balearia seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 40 Timer mens Grandi Navi Veloci servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 38 t 15 min.

Det er 4 Uke overfarter på Sete Nador ruten mellom Frankrike og Marokko. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sete - Nador Fergeselskaper

  • Balearia
    • 2 Ukentlige Avganger 40 t
    • Få pris
  • Grandi Navi Veloci
    • 2 Ukentlige Avganger 38 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sete Nador priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sete Nador ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sete Guide

Sete, tidligere kjent som Cette inntil 1928, er en by i Hérault avdeling i Languedoc-Roussillon regionen i det sørlige Frankrike. Byen er en kystby og havn som ligger ved Middelhavets kyst og betraktes som Languedocs Venezia. Byen har to deler; den lave-byen er plassert ved havnen og er på tvers av to kanaler og broer; og den høye-byen ligger på Mont Saint Clair. Populære attraksjoner med turister i den lave-byen er de vakre husene langs havnen, kanalene og fiskeri. Pointe Courte delen av byen er også en ”landsby” i en by. Det er kaféer, restauranter og bar.

Nador Guide

Nador er en marokkansk by som ligger i Rif-regionen i det nordøstlige Marokko og byens havn ligger på Bhar Amezzyan lagune. Det menes at Nador ble grunnlagt av den berbiske sivilisasjonen, og senere regjert av fønikene, romerne og deretter arabene. Det er ikke sikkert, hvor byen har fåett navnet sitt. Noen mener at det kan stamme fra ”Has Nador”, som er en liten bosetning nær lagunen. Andre mener imidlertid at det kan stamme fra det arabiske order ”Nadar”, som betyr syn og gir mer mening, siden Nador er et strategisk punkt for observasjon med Spania. Uansett hva, har byen vært populær med de fleste av de marokkanske kongene, Kong Imar ibn Idriss II særlig og Kong Youssef ibn Tachfin.
Det er fergeforbindelser fra Nador til Almeria og Motril i Spania og Sete i Frankrike.