Sete til Tangier Med Ferge

Sete Tangier Med fergeruten knytter Frankrike med Marokko. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 42 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sete Tangier Med fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sete - Tangier Med Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 3 Ukentlige Avganger 42 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sete Tangier Med priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sete Tangier Med ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sete Guide

Sete, tidligere kjent som Cette inntil 1928, er en by i Hérault avdeling i Languedoc-Roussillon regionen i det sørlige Frankrike. Byen er en kystby og havn som ligger ved Middelhavets kyst og betraktes som Languedocs Venezia. Byen har to deler; den lave-byen er plassert ved havnen og er på tvers av to kanaler og broer; og den høye-byen ligger på Mont Saint Clair. Populære attraksjoner med turister i den lave-byen er de vakre husene langs havnen, kanalene og fiskeri. Pointe Courte delen av byen er også en ”landsby” i en by. Det er kaféer, restauranter og bar.

Tangier Med Guide

Tangier-Med er en frakthavn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske byen Tangier og er en av de største havnene ved Middelhavet og ble åpnet i 2007. Den annen fasen av bygget i havnen begynte i 2009. Tangier-Med er en frakthavn, men har også en ny passasjerterminal, som erstatter Tangier havn, som er en destinasjon for ferger og passasjerskip som ankommer fra Europa.
Inne i terminalbygningen er det et vekslebyrå, en heveautomat og en liten butikk som selger aviser, bøker, sigaretter, snacker osv. det er også en kafé på øverste etasje.
Tangiers historie er svært rik på grunn av tilværelsen av mange sivilisasjoner og kulturer fra før det 5. århundret.