Palermo Termini Imerese til Civitavecchia Ferge

Palermo Termini Imerese Civitavecchia fergeruten knytter Sicilia med Roma. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 timer 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palermo Termini Imerese Civitavecchia fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Palermo Termini Imerese - Civitavecchia Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 5 Ukentlige Avganger 12 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palermo Termini Imerese Civitavecchia priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palermo Termini Imerese Civitavecchia ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palermo Termini Imerese Guide

Byen Termini Imerese ligger i provinsen Palermo, på den nordlige kysten av Sicilia i det sørlige Italia. Termini Imerese, som ligger omkring 40 km øst for byen Palermo, har vært bebodd siden forhistorisk tid. I de siste tiårene er mange gjenstander blitt gravd ut, som daterer tilbake til byens opprinnelse.

Bortsett fra en bakketopp festning og et par fragmenter av romersk arkitektur, er det bare litt tilbake av byens historiske fortid. Det er ikke mye for besøkende å se i byen, selv om museet inneholder et par funn fra den arabiske perioden. Byen er også tett på Himeras arkeologiske sted.

Fra byens lille havn er det fergeforbindelser til Civitavecchia på det italienske fastlandet.

Civitavecchia Guide

Den italienske byen Civitavecchia ligger på den tyrrehenske hav kyst i Lazio regionen. Byen, som er hjemsted for knapp 60.000 innbyggere, har en fergehavn og ligger ca. 80 km nordvest av Roma. Byens historie går tilbake over tusen år til 101-108 e.kr., da keiser Trajan beordret bygningen av havnen i Centumcellae, for å imøtekomme dyphav frakt til den romerske hovedstaden.

Besøkender vil finne eksempler på restaurerte middelalderske og barooke strukturer, som omfatter det store Fort Michelangelo, som er en festning som ble bestilt av pave Giulio II i det tidlige 16. århundret, og forsvarsmuren bak havnen fra det 17. århundret. Muren former den ene siden av Lungoporto Gramsci, som er en forhøyet fotgjenger gangbro. Herfra er det fremragende utsikt over cruiseskipene og fergene i havnen.

Det er bil- og passasjerferger mellom Civitavecchia og Sarinia, Sicilia og andre destinasjoner i Italia og utlandet.