Barcelona til Tangier Med Ferge

Barcelona Tangier Med fergeruten knytter Spania med Marokko og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Grandi Navi Veloci seiler opp til 5 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 29 timer 30 minutter mens La Meridionale servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 t.

Det er 7 Uke overfarter på Barcelona Tangier Med ruten mellom Spania og Marokko. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Barcelona - Tangier Med Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 5 Ukentlige Avganger 29 t 30 min
    • Få pris
  • La Meridionale
    • 2 Ukentlige Avganger 30 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Barcelona Tangier Med priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Barcelona Tangier Med ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger i regionen Catalonia, og er landets nest største by etter Madria. Barcelona er en av de mest besøkte byene i verden og ligger på kysten mellom munnene av Llobretgat og Besos. Byen avgrenser mot Serra de Collserola i fjellkjeden i vesten. Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor det ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens best kjente kjennetegn er den stadig uferdige Sagrada Familia kirke, som har vært under oppføring siden 1882. Utover turisme, er byen også et populært reisemål for mange messer og utstillinger, og er et hovedsenter for sport, mote, vitenskap og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for ferger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tangier Med). Havnen huser også mange cruiseskip, som seiler over Middelhavet.

Tangier Med Guide

Tangier-Med er en frakthavn, som ligger omkring 40 km øst for den marokkanske byen Tangier og er en av de største havnene ved Middelhavet og ble åpnet i 2007. Den annen fasen av bygget i havnen begynte i 2009. Tangier-Med er en frakthavn, men har også en ny passasjerterminal, som erstatter Tangier havn, som er en destinasjon for ferger og passasjerskip som ankommer fra Europa.
Inne i terminalbygningen er det et vekslebyrå, en heveautomat og en liten butikk som selger aviser, bøker, sigaretter, snacker osv. det er også en kafé på øverste etasje.
Tangiers historie er svært rik på grunn av tilværelsen av mange sivilisasjoner og kulturer fra før det 5. århundret.