Civitavecchia til Palermo Termini Imerese Ferge

Civitavecchia Palermo Termini Imerese fergeruten knytter Roma med Sicilia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 12 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Civitavecchia Palermo Termini Imerese fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Civitavecchia - Palermo Termini Imerese Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 5 Ukentlige Avganger 12 t 30 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Civitavecchia Palermo Termini Imerese priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Civitavecchia Palermo Termini Imerese ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Civitavecchia Palermo Termini Imerese Ferge anmeldelser

 • "En fremragende service"

  Vi har brugt Grandi Navi Veloci mange ganger gjennom årene. Skipet vi reiste på denne gang, Excellent, var veldig god. Vi hadde en god størrelse suite med en behagelig dobbeltseng. Fasilitetene om bord på skipet var fremragende. Personalet var hjelpsomme og vennlige. Godt utvalg av spisefasiliteter.

  'Jeremy' reiste på Civitavecchia Palermo Termini Imerese ruten med Grandi Navi Veloci på Excellent

  Les mer Les mindre
 • "Behagelig, men datert"

  Skipet var effektivt og praktisk, sannelig at det var en smule datert, særlig utenfor på dekket.

  'Innocenzo' reiste på Civitavecchia Palermo Termini Imerese ruten med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Forsinket begge veier"

  To timer forsinket begge veier, tv om bord virket ikke.

  'Giorgio' reiste på Civitavecchia Palermo Termini Imerese ruten med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Civitavecchia Termini Imerese retur"

  Utgående 27/3/2013 innvenndig lugar: for varmt. Retur 4/4/2013 sete: svært ubehagelig, umulig å sove. Inn- og utskipning av bilen: kaotisk.

  'Fabio' reiste på Civitavecchia Palermo Termini Imerese ruten med Grandi Navi Veloci på Splendid

  Les mer Les mindre

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det sentrale Italia, ca. 80 km nordvest for Roma. Det arkeologiske museet i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundret. Bygningen ble opprinnelig bygget for at huse hovedkvarter for den pavelig garnison. I museet kan man se arkeologiske funn fra byen Centumcellae (det gamle navnet for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplass vil man også finne en anden interessant attraksjon. Katedralen dedikert til San Francs av Assisi ble bygget over en kurke som allerede eksisterte, og som de fransiskanske fedrene hadde budsjett på konsesjon av pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet av to moller og en bølgebryter, har fergeforbindelser til blant annet Sicilia, Sardinia og Tunesia.

Palermo Termini Imerese Guide

Den italienske byen Palermo Termini Imerese ligger ca. 40 km øst for byen Palermo på Sicilia. Stedet hvor byen ligger, har vært bebodd siden forhistorisk tid og gjennom årene har arkeologiske utgravinger avdekket mange gjenstander. Men på tross av dette, går byens historie bare tilbake til 409 f.kr., da dens mer antikke nabo, Himera, ble fullstendig ødelagt av den puniske hæren.

Dessverre er det ikke mye tilbake av byens gamle historie, med unntak av litt romersk arkitektur og en festning. Byens museum har noen interessante funn fra den arabiske perioden, men bortsett fra dette er det ikke mye å se i byen. Men den gamle byen, og det arkeologiske området, Himera, ligger tett på og er berømt for restene av Victory tempel, som ligger ved munningen av Imera elv, ca. 5 km øst for Termini.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Civitavecchia på det italienske fastlandet.