Palermo Termini Imerese til Napoli Ferge

Palermo Termini Imerese Napoli fergeruten knytter Sicilia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palermo Termini Imerese Napoli fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Palermo Termini Imerese - Napoli Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Ukentlig Avgang 8 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palermo Termini Imerese Napoli priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palermo Termini Imerese Napoli ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palermo Termini Imerese Guide

Byen Termini Imerese ligger i provinsen Palermo, på den nordlige kysten av Sicilia i det sørlige Italia. Termini Imerese, som ligger omkring 40 km øst for byen Palermo, har vært bebodd siden forhistorisk tid. I de siste tiårene er mange gjenstander blitt gravd ut, som daterer tilbake til byens opprinnelse.

Bortsett fra en bakketopp festning og et par fragmenter av romersk arkitektur, er det bare litt tilbake av byens historiske fortid. Det er ikke mye for besøkende å se i byen, selv om museet inneholder et par funn fra den arabiske perioden. Byen er også tett på Himeras arkeologiske sted.

Fra byens lille havn er det fergeforbindelser til Civitavecchia på det italienske fastlandet.