Genoa til Barcelona Ferge

Genoa Barcelona fergeruten knytter Italia med Spania. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 20 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Genoa Barcelona fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Genoa - Barcelona Fergeselskaper

 • Grandi Navi Veloci
  • 3 Ukentlige Avganger 20 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Genoa Barcelona priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Genoa Barcelona ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Genoa Barcelona Ferge anmeldelser

 • "Genova til Barcelona "

  Vi tok fergen etter kjøreturen vår rundt i Italia, vi booket online og hadde ikke det stykket papr som skulle brukes for å komme inn i havnen. Man skal gå ut og finne billettkontoret, som er på den øverste etasjen av et shopping senter, som ikke er godt skiltet. Når man er det, skal man parkere med biler, som skal med andre ferger, og det er ikke helt klart og ingen har en anelse om, hvor de skal gå hen. Når det tid til pålessing, har man en liten mann med en stor fløyte, som løper rundt og skriker av alle, det er temmelig morsomt. Lugaren var ok, ren og dusjen var god. Selvbetjeningsrestauranten er bare åpen i litt tid, og jeg har aldri sett en så lang kø for mat, slik at vi gikk inn i hovedrestauranten, hvor maten var god, men dyr. Og siste; på hjemmesiden sa de at fergen ville ankomme kl. 13:30, men vi ankom kl. 11:45. jeg vet ikke hvordan de kunne få det så feil!!

  'John' reiste på Genoa Barcelona ruten med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Les mer Les mindre
 • "Grand Navi Veloci Splendid"

  Lugar fasilitetene på skipet var fremragende, rene og ryddelige. Personalet var svært hjelpsomme.

  'Bruce' reiste på Genoa Barcelona ruten med Grandi Navi Veloci på Splendid

  Les mer Les mindre
 • "Ikke særlig ren"

  Vennlig personale. Maten er for dyr. Gammelt skip, ikke særlig godt vedlikeholdt. Jeg vil anbefale å ta en lugar, fordi setene er ikke behagelige.

  'Anonym' reiste på Genoa Barcelona ruten med Grandi Navi Veloci på Majestic

  Les mer Les mindre
 • "Min tur"

  Vi booket seter. Vi kom til sitteområdet, og nesten alle setene var tatt av menn, som skulle til Marokko. Jeg var den eneste kvinnen, slik at jeg gikk til salongen, kjøpte drink og så tv. Ellers en fremragende tur og svært effektiv og ren.

  'Wendy' reiste på Genoa Barcelona ruten med Grandi Navi Veloci på Excellent

  Les mer Les mindre

Genoa Guide

Den italienske byen Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rik historie i kunst, musikk, arkitektur og gastronomi ble erklært et Unesco verdensarv område i 2006. Dessuten ble byen erklært den europeiske kulturhovedstaden i 2004.

Labyrinten av torg og smale gater utgjør Genovas historiske sentrum. Det er innflytelse fra middelalderen og det 16. århundret her. Besøkende kan se rester fra murerne fra det 17. århundret nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italias største kommersielle og industrielle havn, og en av de travleste havnene i middelhavet. Fergeterminalen, som ligger i Chiappella mellom Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etasjer og med god adgang for rullestoler. Ferger fra havnen seiler generelt mot Sardinia, Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko.

Barcelona Guide

Den spanske byen Barcelona ligger ved Middelhavskysten, mellom munnen på elven Llobretgar og River Besos, og har grenser vest av Serra Collserola fjellkjede. Byen er hovedstaden i den autonome region Catalonia og er den nest største byen i Spania, etter Madrid. Byens opprinnelse går tilbake til da den ble grunnlagt som en romersk by. I dag er byen en populær turist reisemål og et kulturelt senter, og er særlig kjent for de arkitektoniske verkene av Antoni Gaudi og Lluis Domenech i Montaner, som er blitt erklært en verdensarv område av Unesco.

Det er mange ting å se og lage i Barcelona, inkludert Nationalmuseet for Catalonias kunst som inneholder en samling av romersk kunst, mens Barcelona Museum for moderne kunst har en samling av katalansk og spansk kunst. I byen er også Fundació Joan Miró, Picasso-museet og Fundació Antoni Antoni Tápies, som har verker fra verdensberømte kunstnere.

Fra byen havn, som ligger tett på byen, er det fergeforbindelser til Mallorca, Ibiza og Marokko (Tangier Med).