Tangier Med til Genoa Ferge

Tangier Med Genoa fergeruten knytter Marokko med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Grandi Navi Veloci. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 51 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tangier Med Genoa fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tangier Med - Genoa Fergeselskaper

  • Grandi Navi Veloci
    • 3 Ukentlige Avganger 51 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tangier Med Genoa priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tangier Med Genoa ruten er for en bil og 1 passasjer.

Tangier Med Guide

Frakthavnen Tanger-Med ligger ca. 40 km øst for byen Tanger i Marokko. Havnen åpnet i 2007 og er en av de største havnene i Middelhavet og Afrika. Annen del av havnens utvikling begynte i 2009 for å imøtekomme den stigende etterspørgelsen av servicene her. Det er også passasjertrafikk i havnen, som håndteres i den nye passasjerterminalen, som nå mottar passasjerferger fra Europa, i stedet for Tanger havn. Fasiliteter i den nye terminalen inkluderer et valutakontor, en liten butikk, en kafé og heveautomater.

Tangers historie er blitt påvirket av de mange forskjellige sivilisasjonene og kulturer som har regjert byen siden det 5. århundret f.kr.

Genoa Guide

Havnebyen Genova ligger i Liguria region i Italia ved Middelhavskysten. Genovas historiske sentrum er en labyrint av smale smug som fører ut til små torg, og her kan man ikke la være med å sette pris på historien og kulturen. Arkitektonisk er det mange forskjellige stilarter, som ligger side om side med en middelaldersk mur.

Byens gamle havn er en populær tiltrekning for turister, som kan nyte alle de tingene, som den gamle havnen kan by på. Et populært sted nær mollen er byens fyrtårn, hvorfra det er en deilig utsikt over Genova og Golfen.

Genovas fergeterminal ligger i Calata Chiappella og herfra er det fergeforbindelser mot Sicilia, Korsika, Spania, Tunisia og Marokko. Terminalbygningen har alle de vanlige passasjerfasiliteter og er også rullestol vennlig.