Spania

Slik bookes ferger fra Spania til Algerie

Det er 3 fergeruter mellom Spania og Algerie med 3 avganger ukentlig. Balearia leverer 1 rute, Valencia til Mostaganem som seiler 1 gang ukenlig. Naviera Armas leverer 2 ruter, Almeria til Ghazaouet seiler 1 gang ukentlig & Almeria til Oran omkring 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Spania til Algerie for å sjekke informasjon.

Spania Algerie kart

Trykk her for kart

Om Spania:

Spania ligger på den iberiske halvøya og er omgitt av Middelhavet mot sør og øst.

Det praktfulle været, beliggenheten, vakre kysten og forskjelligartede landskap har gjort Spania til ett av de mest populære reisemål i verden.

Hovedstaden Madria har snodde gater, som alle samles i byens sentrum, mens det foretrukne turistmålet Barcelona er berømt for sin fantastiske kunst.

Om Algerie:

Algerie er et land i Nord-Afrika, som var hjem til mange forhistoriske kulturer, inkludert berbere, romere, arabere og tyrkiske omanere, inntil etter Algerie krigen., da landet oppnådde uavhengighet.

Algeries økonomi er i høy grad avhengig av hydrokarboner og ifølge OPEC, har landet det 17. største reserven av olje på verdensplan. Militæret er også det nest største i Nord-Afrika.