Spania

Slik bookes ferger fra Spania til Algerie

Det er flere fergeoverfarter fra Spania til Algerie. Ferger knytter pt. 4 havner i Spania med 4 havner i Algerie.

Det er 15 avganger ukentlig på 6 fergeruter som leveres av 3 fergeselskaper, inkludert Balearia, Trasmediterranea & Algerie Ferries. Den kortest overfart tar omkring 8 timer 1 minutt (Almeria til Oran ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Spania og Algerie. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Spania Algerie kart

Trykk her for kart

Om Spania:

Spania ligger på den iberiske halvøya og er omgitt av Middelhavet mot sør og øst.

Det praktfulle været, beliggenheten, vakre kysten og forskjelligartede landskap har gjort Spania til ett av de mest populære reisemål i verden.

Hovedstaden Madria har snodde gater, som alle samles i byens sentrum, mens det foretrukne turistmålet Barcelona er berømt for sin fantastiske kunst.

Om Algerie:

Algerie er et land i Nord-Afrika, som var hjem til mange forhistoriske kulturer, inkludert berbere, romere, arabere og tyrkiske omanere, inntil etter Algerie krigen., da landet oppnådde uavhengighet.

Algeries økonomi er i høy grad avhengig av hydrokarboner og ifølge OPEC, har landet det 17. største reserven av olje på verdensplan. Militæret er også det nest største i Nord-Afrika.