Valencia til Mostaganem Ferge

Valencia Mostaganem fergeruten knytter Spania med Algerie. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 15 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Valencia Mostaganem fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Valencia - Mostaganem Fergeselskaper

  • Balearia
    • 1 Ukentlig Avgang 15 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Valencia Mostaganem priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Valencia Mostaganem ruten er for en bil og 1 passasjer.

Valencia Guide

Den spanske byen Valencia ligger ved Middelhavskysten i Valencia region i landet. Det er Spanias tredje største by, etter Madrid og Barcelona, og ligger ved bredden av Turia-elven på østkysten av den iberiske halvøy. Et av landets største purker, Albufera, ligger omkring 11 km sør for byen og er del av Parc Natural de l’Albufera.

Byen har et internasjonalt ry og er kjent for Las Fallas festival som avholdes i mars hvert år, for sin tradisjonelle valencianske keramikk og arkitekturen. Også populær blant turister er dens gamle snodde gater, som inneholder mange romerske og arabiske bygninger.

Valencia havn har fergeforbindelser til og fra Balearerne og Italia.