Bintan Resort Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Bintan Resort Ferries

Bintan Resort Ferries driver fergeforbindelsen mellom Tanah Merah i Singapore og Bintan Island i Riau-halvøyen i Indonesia.

Selskapet startet i 1994, og har hovedkontoret sitt i World Trade Center, som nå er kjent som Harbor Front of Singapore. Bintan Resort Ferries sine katamaraner opererer med hastigheter på over 37 knop, og har høyteknologiske navigasjons- og tekniske overvåkingssystemer for å sikre en komfortabel reise.

Selskapet har fire katamaraner, de to nyeste fergene, Wan Seri Beni og Wan Sendari har 300 plasser, hvorav 57 er Emerald Class som er premium-sitteplassene. Passasjerer som reiser i Emerald Class kan hoppe over de lange køene for passkontrollen ved ankomst til Bintan. Personalet vil ordne alt for for Emerald Class, noe som reduserer ventetiden betydelig. De opprinnelige fartøyene Aria Bupala og Indera Bupala, har henholdsvis plass til 262 og 286 passasjerer.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Bintan Resort Ferries seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.