Tanah Merah til Bandar Bentan Telani Ferge

Tanah Merah Bandar Bentan Telani fergeruten knytter Singapore med Bintan Island. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Bintan Resort Ferries. Det er opp til 11 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Tanah Merah Bandar Bentan Telani fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Tanah Merah - Bandar Bentan Telani Fergeselskaper

  • Bintan Resort Ferries
    • 11 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tanah Merah Bandar Bentan Telani priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Tanah Merah Guide

Regionen Tanah Merah ligger i det østlige Singapore og består hovedsakelig av private eiendommer, lette industri parker og land klubber. East Coast Park er også beliggende nær ved. Landet ble skapt i 1970ene, da di fleste av regionens bretter ble jevnt med jorden og dumpet i havet.

Det er en rekke transportruter som tjener forstedene.

Området er også hjemsted for Tanah Merah fergeterminal, som har fergeforbindelser til de indonesiske Riau øyer.

Bandar Bentan Telani Guide

Bandar Bentan Telani ligger på den vestlige spissen av Bintan Resorts, som er et område på den nordlige kysten av den indonesiske øya Bintan. Området er populært blant turister som kan nyte den deilige atmosfære, spille golf, dyrke vannsport eller bare dase på stranden. Det er en familievennlig destinasjon som omfatter fem privateiet badebyer, fire golfbaner og mange andre fasiliteter og attraksjoner.

Bintan Island, eller Negeri Segantang Lada, er en øy i Riau øyhav i Indonesia og er del av Riau Islands Province. Dens administrative region er Bintan Island Regency, som er en av seks administrative regioner i Riau Islands Province. Byen Tanjung Pinang er et selvstendig område innen Bintan Island.

Det er en fergeoverfart mellom Bandar Bentan Telani og Tanah Merah i Singapore som tar omkring 45 minutter.