Bandar Bentan Telani til Tanah Merah Ferge

Bandar Bentan Telani Tanah Merah fergeruten knytter Bintan Island med Singapore. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Bintan Resort Ferries. Det er opp til 12 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 10 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Bandar Bentan Telani Tanah Merah fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Bandar Bentan Telani - Tanah Merah Fergeselskaper

  • Bintan Resort Ferries
    • 12 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Bandar Bentan Telani Tanah Merah priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Bandar Bentan Telani Guide

Bintan Resorts er et familievennlig feriested som har 5 selvstendig eide badebyer, og ligger på den nordlige kysten av den indonesiske øya Bintan. Fire av dem har golf kurser og en lang rekke andre rekreative fasiliteter. Mange besøker Bintan Resorts for å tilbringe ferie på stranden eller i spaen. For de mere energiske, er det golf og forskjellige vannsport.

Bintan øy ligger i Riau øgruppe i Indonesia. Tanjung Pinang er provinsens hovedstad og ligger på øyas sørkyst.

De fleste besøkende til Bintan Resorts ankommer via Bandar Bentan Telani plassert på den vestlige spissen av Bintan Resorts fra Tanah Merah havn i Singapore. Turen tar omkring 45 minutter.

Tanah Merah Guide

Tanah Merah ligger i den østlige delen av Singapore og består hovedsakelig av private eiendommer, landklubber og lette industri parker. East Cost Park er også beliggende nær ved. Landet ble skapt i 1970-tallet, da de fleste av regionens bretter ble jevnt med jorden og dumpet i havnen.