Buquebus

Buquebus knytter Argentina med Uruguay og har fergeoverfarter mellom havnene i Buenos Aires, Montevideo og Colonia del Sacramento.

Buquebus ble grunnlagt i 1982 av Juan Carlos López Mena under navnet Ríos Argentinos. Selskapet utvidet seg raskt, og ble det viktigste transportselskapet i River Plate-regionen.

Selskapet har en flåte på ti skip og tilbyr flere daglige avganger året rundt. I høysesongen øker de sine tjenester på grunn av høy etterspørsel fra argentinske statsborgere og turister som leter etter litt rolige omgivelser i Uruguay og Sør-Brasil.

Buquebus sin nyeste ferge er oppkalt som en hyllest til den argentinske Pave Francisco. Buquebus tilbyr luksuriøse fasiliteter som barer, VIP-områder og har en taxfree-butikk på hele 1100 kvadratmeter. På den måten er du sikker på at du er underholdt under hele turen.

Francisco ble bygget i Australia i 2010 og begynte sine overfarter i slutten av 2013. Fergen kan transportere opptil 1024 passasjerer, og har en maksimal hastighet på 107 km / t. Francisco er en av verdens raskeste ferger og tar deg over Rio de La Plata på bare 2 timer. I tillegg går Francisco på flytende naturgass som gjør denne båten til en moderne konstruksjon i fergeindustrien.

For å yte best mulig service til passasjerene, tilbyr Buquebus også bussoverføringer til og fra by-resortene Punta del Este og Piriapolis. Så unngå stresset med å fly, Buquebus og deres 'Concorde of the Sea' er den beste måten å reise fra Argentina til Uruguay!

Les mer Les mindre