Buquebus

Buquebus knytter Argentina med Uruguay og har fergeoverfarter mellom havnene i Buenos Aires, Montevideo og Colonia del Sacramento.

Buquebus ble grunnlagt i 1982 av Juan Carlos López Mena under navnet Ríos Argentinos. Selskapet utvidet seg raskt, og ble det viktigste transportselskapet i River Plate-regionen.

Selskapet har en flåte på ti skip og tilbyr flere daglige avganger året rundt. I høysesongen øker de sine tjenester på grunn av høy etterspørsel fra argentinske statsborgere og turister som leter etter litt rolige omgivelser i Uruguay og Sør-Brasil.

Buquebus sin nyeste ferge er oppkalt som en hyllest til den argentinske Pave Francisco. Buquebus tilbyr luksuriøse fasiliteter som barer, VIP-områder og har en taxfree-butikk på hele 1100 kvadratmeter. På den måten er du sikker på at du er underholdt under hele turen.

Francisco ble bygget i Australia i 2010 og begynte sine overfarter i slutten av 2013. Fergen kan transportere opptil 1024 passasjerer, og har en maksimal hastighet på 107 km / t. Francisco er en av verdens raskeste ferger og tar deg over Rio de La Plata på bare 2 timer. I tillegg går Francisco på flytende naturgass som gjør denne båten til en moderne konstruksjon i fergeindustrien.

For å yte best mulig service til passasjerene, tilbyr Buquebus også bussoverføringer til og fra by-resortene Punta del Este og Piriapolis. Så unngå stresset med å fly, Buquebus og deres 'Concorde of the Sea' er den beste måten å reise fra Argentina til Uruguay!

Med directferries.no kan du finne Buquebus seilplaner, billettpriser og booke Buquebus fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Buquebus med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Buquebus ruter