Uruguay

Slik bookes ferger fra Uruguay til Argentina

Det er 2 fergeruter mellom Uruguay og Argentina med 15 avganger daglig. Buquebus leverer 2 ruter, Montevideo til Buenos Aires seiler 11 avganger ukentlig & Colonia del Sacramento til Buenos Aires omkring 3 ganger daglig. Colonia Express leverer 2 ruter, Montevideo til Buenos Aires seiler 5 ganger daglig & Colonia del Sacramento til Buenos Aires omkring 5 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Uruguay til Argentina for å sjekke informasjon.

Uruguay Argentina kart

Trykk her for kart

Om Argentina:

Argentina er et stort land i Sør-Amerika, som er hjem til både de høyeste og laveste punktene på kontinentet.

Innbyggerne i den åttende største nasjonen på planeten er velkjente for gauchoen deres kultur, pasjon for fotball og fremragende okseskjøtt, mens selve landet kan skryte av noen av de høyeste Andes tinder, storslåtte isbreer i Patagonia og de spektakulære Iguazu Falls.

Buenos Aires er den livlige hovedstaden og hjemsted for omkring tre millioner lokale, kjent som ”folk fra havnen”. Buenos Aires, som ofte blir sammenlignet med en europeisk by på grunn av blandingen av mat og de spansk lignende bygatene, er også hvro tango dans ble tenkt ut, sannelig Argentinas mest berømte bidrag til verden.

Det er lett å komme over grensen fra Uruguay med ferge, siden det er hyppige rask ferger til Buenos Aires, med noen overfarter, som tar omkring en time.