Colonia Express
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Colonia Express

Colonia Express er et fergeselskap, som tilbyr fergetjenester over Rio de La Plata i Sør-Amerika, og knytter den argentinske hovedstaden Buenos Aires med den uruguayanske byen Colonia del Sacramento.

Colonia Express tilbyr en sikker og kvalitetsforbindelse til en overkommelig pris. Dette er en fantastisk måte å nyte disse landene på om du reiser på et budsjett.

Flåten består av to moderne katamaraner som heter ’Buenos Aires Express’ og ’Colonia Express’, den siste tar et stort antall passasjerer. Begge ferger har det nyeste innenfor sikkerhetsteknologi, samt et utvalg av fasiliteter. Dette inkluderer en kafeteria der det er selvbetjening, en butikk, tv og komfortable seter.

I tillegg til å tilby fergetjenester har også Colonia Express eksklusive bussforbindelser mellom byene Montevideo, Punta del Este og andre steder innen Uruguay. Dette gjør det mye enklere å reise rundt i landet.

Med directferries.no kan du finne Colonia Express seilplaner, billettpriser og booke Colonia Express fergebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Colonia Express med alternative fergeselskaper.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.