Safe Way Maritime
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Safe Way Maritime

Safe Way Maritime opererer Galaxy Wave fergen, som seiler mellom havnebyen La Ceiba på Honduras fastland og Toatan Island.

Siden starten av midten av 90ene, har Safe Way Maritime Transportation tilbudt en pålitelig metode til å komme til Bay Island Roatan og er for øyeblikket det eneste fergeselskapet, som navigere de tropiske farvannene til og fra Roatan.

Safe Way Maritime har oppgradert fergene brukt på ruten flere ganger, hver gang med større og raskere skip, så flere passasjerer kan reise til øya, på kortere tid. Galaxy Wave har plass til omkring 460 passasjerer, og seiltiden er bare omkring 70 minutter.

Om bord på fergene finner man 250 standard klasse seter på det nederste dekket. Første klasse dekket er på annen etasje, og leverer en fantastisk utsikt med 60 plasser til rådighet. Dessuten er det 150 utendørs plasser på fergens øverste dekk. Snack og drikkevarer er tilgjengelige i terminalene og om bord på fergen.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign Safe Way Maritime seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.