Spania

Slik bookes ferger fra Spania til Formentera

Det er flere fergeoverfarter fra Spania til Formentera. Ferger knytter pt. 2 havner i Spania med 1 havn på Formentera.

Det er 106 avganger daglig på 5 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Balearia, Trasmapi, Aquabus & Mediterranea Pitiusa. Den kortest overfart tar omkring 25 Minutter (Ibiza til Formentera ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Spania og Formentera. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Spania Formentera kart

Trykk her for kart

Om Spania:

Spania ligger på den iberiske halvøya og er omgitt av Middelhavet mot sør og øst.

Det praktfulle været, beliggenheten, vakre kysten og forskjelligartede landskap har gjort Spania til ett av de mest populære reisemål i verden.

Hovedstaden Madria har snodde gater, som alle samles i byens sentrum, mens det foretrukne turistmålet Barcelona er berømt for sin fantastiske kunst.

Om Formentera:

Formentera er den minste og mest rolige av de fire hovedøyene i Balearerne (Ibiza, Menorca og Mallorca), og ligger ut for den spanske østkysten, omkring 6 km sør for Ibiza.

Formentera er et sant paradis med hvite sandstrender og turkisblått hav. Klimaet er typisk for Middelhavet, noe som betyr at det er et poplært reisemål mellom juni og september, imidertid er her mindre travelt og mer avslappet enn naboøya Ibiza.

Det er ingen kommersiell flyplass på øya, slik at den eneste måten å komme til Formentera på er med ferge, enten fra Ibiza eller det spanske fastlandet.

Ibiza liffer tett på, og herfra er det servicer året rundt til La Savina havn på den nordlige delen av Formentera. I høysesongen seiler fergene ca. hver halve time, og de leveres av Balearia og Trasmapi.