Palma til Formentera Ferge

Palma Formentera fergeruten knytter Mallorca med Formentera. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Balearia. Det er opp til 9 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Palma Formentera fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Palma - Formentera Fergeselskaper

  • Balearia
    • 9 Ukentlige Avganger 3 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Palma Formentera priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Palma Formentera ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Palma Guide

Byen Palma ligger på den sørlige kysten av den spanske øya Mallorca og er hovedstaden på Balearene. Byen ligger på Palma-bukten og er omgitt av en fjelljhede i nord og vest, som er blitt erklært et Unesco verdensarv område. Byens historie går tilbake til romertiden, hvor beliggenheten av den nåværende byen var en etablert romersk leir.

Palma havn ligger på den sørvestlige siden av byen og giver et fremragende utsyn over byens katedral. Den travle havnen har gode forbindelser til større veier som fører ut av byen. Det er fergeforbindelser fra havnen til Ibiza, Mahon, Barcelona, Valencia og Denia blant andre.

Formentera Guide

Den spanske øya Formentera er en av Balearene og ligger omkring 6 km sør fra Ibiza. Øya er kjent som det siste Middelhavs paradis, fordi den har kunne leverer en god blanding av miljøvern sammen med turisme. Øya er forholdsvis utilgjengelig, siden den eneste måte å komme hit er med båt fra Ibiza, så hvis man er etter fred og ro, er øya perfekt. Besøkender kan nyte sykling og svømming fra en av øyas strender.

Seiltiden fra Ibiza til Formentera er ca. 30 minutter.