Mallorca

Slik bookes ferger fra Mallorca til Formentera

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Mallorca og Formentera levert av 1 fergeselskap – Balearia. Palma til Formentera ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 3 timer 30 minutter.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Mallorca Formentera overfart mellom Palma og Formentera.

Mallorca Formentera kart

Trykk her for kart

Ferger fra Mallorca til Formentera

Om Mallorca:

Mallorca er den største øya blant De Baleariske Øyer, som ligger i Middelhavet. Hovedstaden er Palma, som også er hovedstaden i den selvstyrende øygruppen.

Mallorca er kjent for sine solrike strender, fantastiske landskap, vidunderlige fjell og mat fra Middelhavet, og velkommer omkring 10 millioner turister i året.

Det er et stort tilby av attraksjoner for enhver smak, slik at Mallorca er et spennende feriemål for alle.

Om Formentera:

Formentera er den minste og mest rolige av de fire hovedøyene i Balearerne (Ibiza, Menorca og Mallorca), og ligger ut for den spanske østkysten, omkring 6 km sør for Ibiza.

Formentera er et sant paradis med hvite sandstrender og turkisblått hav. Klimaet er typisk for Middelhavet, noe som betyr at det er et poplært reisemål mellom juni og september, imidertid er her mindre travelt og mer avslappet enn naboøya Ibiza.

Det er ingen kommersiell flyplass på øya, slik at den eneste måten å komme til Formentera på er med ferge, enten fra Ibiza eller det spanske fastlandet.

Ibiza liffer tett på, og herfra er det servicer året rundt til La Savina havn på den nordlige delen av Formentera. I høysesongen seiler fergene ca. hver halve time, og de leveres av Balearia og Trasmapi.