Ibiza

Slik bookes ferger fra Ibiza til Formentera

Det er 2 fergeruter mellom Ibiza og Formentera med 64 avganger daglig. Balearia leverer 1 rute, Ibiza til Formentera som seiler 25 ganger daglig. Trasmapi leverer 1 rute, Ibiza til Formentera som seiler 17 ganger daglig. Aquabus leverer 2 ruter, Ibiza til Formentera seiler 8 ganger daglig & Playa d'en Bossa (Ibiza) til Formentera omkring 4 ganger daglig. Mediterranea Pitiusa leverer 1 rute, Ibiza til Formentera som seiler 6 ganger daglig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Ibiza til Formentera for å sjekke informasjon.

Ibiza Formentera kart

Trykk her for kart

Ferger fra Ibiza til Formentera

Om Ibiza:

Ibiza er et poplært reisemål, særlig på grunn av det legendariske nattelivet omkring Ibiza by.

Utover nattelivet, er Ibiza en øy med rustikk skjønnhet med mange Unesco verdensarvsområder. Øyas regjering forsøker nå å skape en mer kulturell og rolig scene ved å lage regler for regulering av nattklubber og hotell.

Om Formentera:

Formentera er den minste og mest rolige av de fire hovedøyene i Balearerne (Ibiza, Menorca og Mallorca), og ligger ut for den spanske østkysten, omkring 6 km sør for Ibiza.

Formentera er et sant paradis med hvite sandstrender og turkisblått hav. Klimaet er typisk for Middelhavet, noe som betyr at det er et poplært reisemål mellom juni og september, imidertid er her mindre travelt og mer avslappet enn naboøya Ibiza.

Det er ingen kommersiell flyplass på øya, slik at den eneste måten å komme til Formentera på er med ferge, enten fra Ibiza eller det spanske fastlandet.

Ibiza liffer tett på, og herfra er det servicer året rundt til La Savina havn på den nordlige delen av Formentera. I høysesongen seiler fergene ca. hver halve time, og de leveres av Balearia og Trasmapi.