CTM Deher
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

CTM Deher

CTM Deher leverer fergetjenester i de franske Antiller, og knytter Guadeloupe sine øyer Basse Terre og Terre-de-Haut i det sørlige Karibiske hav.

CTM (Compagnie de Transport Martime) Deher er en familievirksomhet som ble startet på 70-tallet av Adolphe Deher, med hensikt på å forbedre adgangen til Les Saintes for de lokale og turister.

Selskapet har to høyhastighetsferger på den 7 mil lange turen til havnen i Trois Rivieres og Les Saintes. Turen tar omtrent 15 minutter, og de har to avganger daglig begge veier. Rutene går på morgenen og på ettermiddagen.

Selskapets ferger er spesielt tilpasset for bruk på disse øyene. Antoinette er omtrent 33 meter lang og kan transportere opptil 70 passasjerer i hovedsalongen og omtrent 130 på soldekket. Fergen har aircondition og bar. Fergen Guadeloupe er større og er omtrent 35 meter lang og kan transportere opptil 300 passasjerer.

Directferries.no sammenligner ferger og gir deg mulighet for å se flere fergeselskapers seilplaner og priser i en rask og lett søkning. Sammenlign CTM Deher seilplaner og priser nå med alternative fergeselskaper før du booker fergebilletten din.

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.