Sicilia

Slik bookes ferger fra Sicilia til Tunisia

Det er for øyeblikket bare en fergerute mellom Sicilia og Tunisia levert av 2 fergeselskaper – Grandi Navi Veloci & Grimaldi Lines. Palermo til Tunis ferge overfarten har ukentlige avganger med en seiltid fra omkring 10 Timer.

Mens vi har gjort vår beste for å sikre at opplysningene på denne siden er korrekte, kan regelmessigheten og varigheten av alle overfarter variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du sjekker pris-søk vår for tilgjengelighet på Sicilia Tunisia overfart mellom Palermo og Tunis.

Sicilia Tunisia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Sicilia til Tunisia

Om Sicilia:

Sicilia er en region i Italia og den største øya i Middelhavet. Øya er skilt fra fastlandet av det smale Messina-smuget.

Sicilia har en lang historie av utenlandsk dominans fra grekerne til romerne, araberne og normmanerne, noe som har resultert i en blandet kultur med mye å se, høre og smake.

Øyas varierende landskap av hav og rastløse fjell gir et dramatisk inntrykk.

Shetlandsøyene har inspirerende natur og dyreliv og en helt unik kultur.

Om Tunisia:

Tunisia er et land i Nord-Afrika med en kystlinje ved Middelhavet. Landet er omkranset av Libya mot sørøst og Algerie mot vest.

Selv om Tunisia er et relativt lite land, er det pakket med historie og naturlig skjønnhet. Med en vakker middelhavskyst, er Tunisia perfekt hvis du ønsker sol, sand og hav. Utover strendene, vil dens særlige kultur og vakre historiske steder, samt Sahara ørken sikre at du vil ha en fantastisk ferie.