Italia

Slik bookes ferger fra Italia til Tunisia

Det er 3 fergeruter mellom Italia og Tunisia med 8 avganger ukentlig. Grandi Navi Veloci leverer 2 ruter, Genoa til Tunis seiler 3 avganger ukentlig & Civitavecchia til Tunis omkring 1 gang ukenlig. Grimaldi Lines leverer 2 ruter, Civitavecchia til Tunis seiler 1 gang ukentlig & Salerno til Tunis omkring 1 gang ukenlig. CTN Ferries leverer 1 rute, Genoa til Tunis som seiler 2 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Italia til Tunisia for å sjekke informasjon.

Italia Tunisia kart

Trykk her for kart

Om Italia:

Italia har flest Unesco verdensarvsområder i verden. Landet er kjent som fødestedet for den vestlige kulturen sammen med Hellas.

Italia er full av kunst og momumenter, og nesten hver eneste by byr på et par interessante steder. Fra de romerske ruinene, bysantinske byer og renessanse mesterverk til brosteinsbelagte gater, vakre kirker og fantastiske strender – Italia gir sjeldne opplevelser som ikke kan overvurderes.

Om Tunisia:

Tunisia er et land i Nord-Afrika med en kystlinje ved Middelhavet. Landet er omkranset av Libya mot sørøst og Algerie mot vest.

Selv om Tunisia er et relativt lite land, er det pakket med historie og naturlig skjønnhet. Med en vakker middelhavskyst, er Tunisia perfekt hvis du ønsker sol, sand og hav. Utover strendene, vil dens særlige kultur og vakre historiske steder, samt Sahara ørken sikre at du vil ha en fantastisk ferie.