Frankrike

Slik bookes ferger fra Frankrike til Tunisia

Det er 2 fergeruter mellom Frankrike og Tunisia med 7 avganger ukentlig. Corsica Linea leverer 1 rute, Marseille til Tunis som seiler 3 ganger ukentlig. CTN Ferries leverer 1 rute, Marseille til Tunis som seiler 3 ganger ukentlig. Corsica Linea (CTN) leverer 1 rute, Marseille til Zarzis som seiler 1 gang ukenlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Frankrike til Tunisia for å sjekke informasjon.

Frankrike Tunisia kart

Trykk her for kart

Ferger fra Frankrike til Tunisia

Om Frankrike:

Frankrike har vært verdens mest populære reisemål i mange år, og er ett av de mest forskjelligartede landene i verden.

Med varierende landskap, sjarmerende mennesker og kultur rikdom, er Frankrike virkelig et ideelt reisemål.

Uansett om du ønsker et eventyr ferie, en avslapnings ferie eller shopping ferie, kan du gjøre det hele i Frankrike. Uansett hvor mange ganger du besøker landet, er det alltid noe nytt å oppdage.

Om Tunisia:

Tunisia er et land i Nord-Afrika med en kystlinje ved Middelhavet. Landet er omkranset av Libya mot sørøst og Algerie mot vest.

Selv om Tunisia er et relativt lite land, er det pakket med historie og naturlig skjønnhet. Med en vakker middelhavskyst, er Tunisia perfekt hvis du ønsker sol, sand og hav. Utover strendene, vil dens særlige kultur og vakre historiske steder, samt Sahara ørken sikre at du vil ha en fantastisk ferie.