Sitia til Heraklion Ferge

Sitia Heraklion fergeruten knytter Kreta med Kreta. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anek Lines. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sitia Heraklion fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sitia - Heraklion Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sitia Heraklion priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sitia Heraklion ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den greske øya Kreta i Egeerhavet. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøkt så mye av turister og er ikke særlig velutviklet.

Havnen i Sitia knytter Sitia og det østlige Kreta med andre greske øyer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina som kan romme mindre fiskerbåter og lystbåter.

Heraklion Guide

Heraklion ligger på den greske øya Kreta, og er øyas største by og et hovedsenter i Hellas. Byen kan føre tilbake historien sin til det 9. århundret e.kr., da utviklingen dens begynte og senere kom den under innflytelse av araberne, venetianerne og osmannerene. Populære steder i byen inkluderer festningsmurerne, som hovedsakelig er grensene av den gamle byen. Disse ble først bygget av araberne og deretter forsterket av venetianerne. Fra de syv bastionene, er det bare Martinengo bastion som har overlevd til denne dagen, og er, hvor besøkender finner graven av den berømte forfatteren N. Kazantzakis.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til destinasjoner, som inkluderer Santorini, Ios, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også fergeforbindelser til Pireus på det greske fastlandet.