Anafi til Pireus Ferge

Anafi Pireus fergeruten knytter Kykladene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 40 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 11 t 10 min.

Det er 6 Uke overfarter på Anafi Pireus ruten mellom Kykladene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Anafi - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 7 t 40 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 11 t 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Anafi Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Anafi Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Anafi Guide

Den greske øya Anafi er del af Kykladene, og ligger øst for øya Thira, eller Santorini. Øya er populær blant vandrere som kan benytte øyas gamle stier, noen ganger opp av bratte bretter. For dem som ønsker en mer avslappende tur, er det populære strender, som inkluderer Klisidi og Roukounas. En av Middelhavets høyeste tinder, Mount Kalamos, er 420 meter over havets overflate, og ligger på en halvøy i den østlige enden af øya. På toppen av Mount Kalamos ligger Kalamiotissa kirke, som ble ombygget etter et jordskjelv i 1950ene.

Øyas havn, sammen med resten af Kykladene, er forbundet med ferge til havnene i Piræus og Rafina. Ferger til de andre øyene i Kykladene, herunder Gauper, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros og Milos, seiler også fra Anafi sammen med ferger til øyene Kreta; Rhodos og Dodekanesene.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.