Brindisi til Sami Ferge

Brindisi Sami fergeruten knytter Italia med Kefalonia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, European Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Brindisi Sami fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Brindisi - Sami Fergeselskaper

  • European Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 18 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Brindisi Sami priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Brindisi Sami ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Brindisi Guide

Den italienske byen Brindisi ligger ved Adriaterhavskysten i Puglia regionen i Italia. Byens havn er en naturlig havn, og har spilt en viktig rolle i byens og regionens handel med Hellas og Midtøsten. På den nordlige kysten av byen har det vært mange arkeologiske funn i de mange sanddynene og på strendene. På tross av havnens økonomiske fordeler for byen, spiller turisme fremdeles en stor rolle i byens formuer.

Det er fergeforbindelser til en rekke destinasjoner.

Sami Guide

Byen Sami ligger på den greske øya Kefallonia i det ioniske hav. Sami er en turistby og ligger omkring 4 km nordøst for Antisamos Beach, som er en særlig fantastisk strand, som har vakre bakker som bakgrunn. Men for å få den fulle stranden opplevelse på Kefallonia, bør turister dra til Myrtos Beach, som ligger søs for Assos. Stranden har hvit sand, kalkssteinklipper og krystallklart blått vann. For dem som er interesseret i historie, er det en rekke arkeologiske steder og severdigheter på øya. Disse omfatter arkeologiske utgravinger på den romerske villaen i Skala og Akropolis Sami, som daterer tilbake til det 5. århundret f. Kr.