Karpathos til Pireus Ferge

Karpathos Pireus fergeruten knytter Dodekanesene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 13 timer 40 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 24 t 55 min.

Det er 5 Uke overfarter på Karpathos Pireus ruten mellom Dodekanesene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Karpathos - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 13 t 40 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 24 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Karpathos Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Karpathos Pireus ruten er for en bil og 1 passasjer.

Karpathos Guide

Den greske øya Karpathos er del av Dodekanesene og ligger i det østlige Egeerhavet. Dens relativt avsides beliggenhet har betydd at øya har klrt å bevare mange tradisjoner og skikker, tradisjonelle kjoler og dialekt, som ligner dialekten fra den greske øya Kreta og Kypros.

Den nordlige delen av øya har mange forrevne fjell, men i den sørlige delen er øya ganske fruktbar, og besøkende kan se mange ville blomster om vinteren og våren. Øyas klippeområder er preget av vakre strender, som er stille og ofte beliggende mellom øyas klipper. Øyas strender avviker vesentlig fra hverandre, avhengig av plasseringen deres. Østkystens strender har tendens til å være mindre og gruslagt, men ikke for blåsende. Strendene på den sørlige kyst har tendens til å ha fin hvit sand, akkurat som strendene på vestkysten, selv om disse bare er gode, når vinden ikke er for sterk. Strendene på nordkysten er vanskelige å komme til og bare tilgjengelige med båt eller jeep.

Det er fergeforbindelser mellom Karpathos og Piræus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.