Sami til Bari Ferge

Sami Bari fergeruten knytter Kefalonia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Ventouris Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sami Bari fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sami - Bari Fergeselskaper

  • Ventouris Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 18 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sami Bari priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sami Bari ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sami Guide

Den greske byen Sami ligger på den nordøstlige kysten av øya Kefallonia. Det er en travel arbeidende havn som er plassert ca. 20 km fra Argostoli, øyas hovedstad. Den maleriske byen ligger på en bred bukt med en lang tre foret havnefront og har en deilig utsikt over til naboøya Ithaca. Det er en rekke bar, restauranter og tavernaer langs havnefronten, hvor dagens fangst ofte kan ses på menyen. Byens nærmeste strand, Antisamos strand, er en kort gåtur fra byen.

Øya har to fergehavner.

Bari Guide

Den italienske byen og havn Bari ligger ved Adriaterhavet og er hovedstaden i den italienske regionen Puglia. Byen er ikke et særlig kjent turistmål, selv om det er et par severdigheter og den er bekvemt plassert for besøkender, som ønsker en base for å utforske det omkringliggende området. Byens historiske sentrum er plasser på et nes som raker inn i Adriaterhavet. Det meste arkeologi i byen ligger i de smale gatene i Vecchia Bari, som er berømt for å være forvirrende for besøkender som ofte farer vilt. Baris mest berømte kirke, Basilica di San Nicola fra det 11. århundret, ligger mellom havet og den gamle bydelen. Kirken er dedikert til St. Nicholas og ble bygget for å huse hans jordiske rester, som stadig ligger i krypten.

Fra Bari havn er det fergeforbindelser til Durres, Igoumenitsa, Cephalonia, Korfu, Patras, Kotor og Dubrovnik.