Sami til Brindisi Ferge

Sami Brindisi fergeruten knytter Kefalonia med Italia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, European Ferries. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 18 timer.

Seiltiden og hyppigheten for Sami Brindisi fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sami - Brindisi Fergeselskaper

  • European Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 18 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sami Brindisi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sami Brindisi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sami Guide

Den greske byen Sami ligger på den nordøstlige kysten av øya Kefallonia. Det er en travel arbeidende havn som er plassert ca. 20 km fra Argostoli, øyas hovedstad. Den maleriske byen ligger på en bred bukt med en lang tre foret havnefront og har en deilig utsikt over til naboøya Ithaca. Det er en rekke bar, restauranter og tavernaer langs havnefronten, hvor dagens fangst ofte kan ses på menyen. Byens nærmeste strand, Antisamos strand, er en kort gåtur fra byen.

Øya har to fergehavner.

Brindisi Guide

Den italienske havnen og by Brindisi ligger i Puglia regionen ved Adriaterhavskysten. Byen har, likesom mange andre byer på Adriaterhavskysten, en historie som har sterke forbindelser til de landene, det ligger på tvers av Adriaterhavet mot øst. Byens store naturlige havn er en av Italias viktigste havner og er i dag avgangshavnen for fergeoverfarter til Balkan og Hellas, men i romerske og greske tider og i Middelalderen, hadde havnen mange andre formål.

Populære attraksjoner i byen inkluderer Castello Svevo, som ble bygget av keiser Frederik II og har et trapaz plan med store firkantede tårn. I byen ligger også det aragonesiske slott, som ble bygget av kong Ferdinand I av Napoli, og ligger på S. Andrea øy, som vender ut mod byens havn.

Fra byens havn er det fergeforbindelser til Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos og Patras.