Kasos til Pireus Ferge

Kasos Pireus fergeruten knytter Dodekanesene med Athen og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 12 timer 10 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 22 t 55 min.

Det er 5 Uke overfarter på Kasos Pireus ruten mellom Dodekanesene og Athen. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kasos - Pireus Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 4 Ukentlige Avganger 12 t 10 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 22 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kasos Pireus priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kasos Pireus ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kasos Guide

Den greske øya Kasos er del av Dodekanesene og ligger i det sørøstlige Egeerhavet. Øya er beliggende på den sørvestlige delen av Karpathos, mellom Karpathos og Kreta. Den lille øya, som måler omkring 50 kvadratkilometer, har bare omkring 1000 innbyggere og er fjellrik, med den høyeste toppen stående 500 meter over havets overflate. Det er fem landsbyer på øya; Fry, Agia Marina, Panagia, Poli og Arvanitochori. Øyas havn ligger i landsbyen Fry. Øya har klart å bevare sin naturlige identitet, hovedsakelig på grunn av at det ikke er så mye turisme her. Besøkende til øya kan nyte kvaliteten av fisker, lokalt produserte oster og vennlig gjestfrihet.

Det er omkring 100 kirker på øya, som bærer vitnesbyrd om dens dype religiøse tro.

Det er fergeforbindelser fra øya til Piræus, Kreta, Rhodos, Halki og Karpathos.

Pireus Guide

Den greske byen Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden, Havnen er et hovedpunkt for fergenettverket i Egeerhavet. Pireus blir ofte sett på som en av forstedene til Athen som ligger 12 km unna, men har bystatus.
Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner fine restauranter, kafeer og barer. En festival som er populær i Pireus er filmfestivalen ‘ The Ecocinema International Film Festival’ som blir holdt hvert år i februar. Denne festivalen holder til i bykvarteret i kinoene Atticon Cinema og Cineac Cinema. Sjøfronten er full av restauranter, barer og nattklubber som ble opppusset til OL i Athen, og de laget til og med en promenade så du kan se murene fra middelalderen. Dette minner folk på den interessante fortiden til byen og ting som har vært.